Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter Hart voor Zorg
 

Dienstverlening met kennis van zaken

Als Zorgapotheek voeren we bij voorkeur voorafgaand aan de implementatie, of een inschrijving op de aanbesteding, een audit uit. Zo krijgen wij goed zicht op de huidige stand van zaken met betrekking tot de farmaceutische zorg op uw locaties en de aandachtspunten die nadere verbeteringen behoeven.

Standaard IGJ- en HKZ-proof

Mede op basis van de informatie uit deze audit schetsen wij de gewenste situatie, inclusief een tijdspad waarin we gezamenlijk deze verbeteringen kunnen doorvoeren. Hierbij houden wij rekening met de cultuur, organisatiegraad, strategische doelstellingen en het beschikbare budget. Deze basisdienstverlening is al volledig IGJ- en HKZ-proof.

Modulaire opbouw extra dienstverlening

Daarbovenop bieden wij modulair extra dienstverlening aan waarmee bijvoorbeeld de mogelijkheid ontstaat om accenten te leggen in de prioriteitstelling voor komend jaar. In ons voorstel stellen wij u, aan de hand van de bevindingen uit de audit, een pakket op maat aan dienstverlening voor.

U heeft echter altijd en op elk moment de mogelijkheid om uw specifieke pakketkeuze te upgraden of te downgraden. Zo zorgen we ervoor dat Zorgapotheek voor iedere zorgorganisatie beschikbaar en betaalbaar blijft en dat we in gezamenlijkheid goed kunnen inspelen op ontwikkelingen die zich in de tijd voordoen.