Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter Hart voor Zorg
 

Samen naar een veilige toekomst in medicatieverstrekking

De relatie tussen zorginstelling en apotheek wordt steeds hechter. Logisch, want de toenemende uitdagingen op het gebied van kostenbeheersing, kwaliteitsborging en de verschuiving van intramurale naar extramurale zorg lijken alleen in gezamenlijkheid succesvol te kunnen worden aangegaan.

Passie voor instellingsfarmacie

Zorgapotheek is de professionele partner met wie u die dynamische toekomst kunt ingaan. Wij staan als gespecialiseerde apotheek zorginstellingen bij in het realiseren van een optimale situatie rondom medicatie en medicatieveiligheid. Onze passie voor instellingsfarmacie ziet u terug in ons enthousiasme en in onze persoonlijke betrokkenheid. Zorg draait immers om mensen.

Medicatieveiligheid: veilig en vertrouwd

Zo zullen wij u gevraagd en ongevraagd adviseren over de nieuwste ontwikkelingen en deze samen met u implementeren. Niet alleen zorgen wij ervoor dat alle protocollaire zaken goed geregeld zijn, maar vooral ook dat iedere betrokken zorgmedewerker zijn verantwoordelijkheid kent en vanuit deze verantwoordelijkheid veilig en vertrouwd kan handelen. Dit mede dankzij diverse unieke innovaties, die exclusief voor zorginstellingen zijn ontwikkeld.
Zorgapotheek: Hart voor Zorg!